Onze aanpak

Stap 1: Kennismaking
Stap 1: Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met één van onze aankoopmakelaars zetten we al uw woonwensen op een rijtje. Waar bent u naar op zoek? Wat vindt u belangrijk? Zodra een geschikte woning gevonden is, plannen we zo snel mogelijk een bezichtiging in.

Stap 2: Bezichtigingen
Stap 2: Bezichtigingen

Tijd om woning(en) te gaan bezichtigen! Nu bekijken wij de woning bij een rondleiding anders dan u. Terwijl u bekijkt of de woning bij u past, bekijken wij de woning met een kritische blik. Door onze bouwkundige kennis zien wij meteen of dit huis een goede koop is of niet. Onze makelaar wijst u tijdens de bezichtiging op belangrijke zaken, terwijl op ons kantoor een grondig marktonderzoek wordt gedaan.

Stap 3: Bod uitbrengen
Stap 3: Bod uitbrengen

Bij het uitbrengen van een bod kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij bewaken uw budget en adviseren u ook over een eventuele bouwkundige keuring, ontbindende voorwaarde(n) en roerende zaken. Samen zorgen we ervoor dat u de koper wordt.

Stap 4: Het koopcontract
Stap 4: Het koopcontract

Is uw bod geaccepteerd? Wij checken of alles wel klopt. Wij nemen alle juridische documenten aandachtig door, controleren de koopovereenkomst en de gemaakte afspraken. Onze aankoopmakelaars zijn altijd bij de eindinspectie aanwezig en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van de aankoop.

Stap 5: Service na aankoop
Stap 5: Service na aankoop

Ook na de aankoop staan onze makelaars en adviseurs voor u klaar. Heeft u nog vragen of zijn er problemen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Zoekopdracht plaatsen

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons nieuwste woningaanbod? Vul dan geheel gratis en vrijblijvend een zoekopdracht in en krijg ons nieuwe aanbod toegestuurd via de mail.

Onze experts helpen u graag

Tournois Makelaardij direct inschakelen als uw aankoopmakelaar? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar kunt u op rekenen?

Het kopen van een huis doet u over het algemeen maar een paar keer in uw leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of u deze woning wilt gaan kopen. Om die reden is het verstandig u goed te laten begeleiden door iemand die uw belang voor ogen heeft. Uw aankoopmakelaar gaat samen met u mee naar de bezichtigingen en bekijkt objectief of uw woonwensen ook daadwerkelijk bij de betreffende woning worden gerealiseerd.

Heeft u uw droomhuis gevonden? Dan helpen wij u om voor de laagste prijs de trotse bezitter te worden van deze woning. Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

8.5

” Het contact verliep uitstekend, goed meedenken en inspelen op de snel veranderende woningmarkt, waarbij onze belangen en wensen steeds weer vooraan stonden. “

Sasput 23 Verkoper
10

” Zeer goede makelaar met een klantvriendelijk en behulpzaam kantoor. Heel tevreden over de verkoop van onze woning en de aankoop van onze nieuwe woning. De beste makelaar in de omgeving. Echt een aanrader. “

Nieuwstraat 15 Verkoper
9.3

” Alles goed en snel en correct verlopen. Goede afspraken die nageleefd worden. Bij bezichtigingen, direct na afloop, telefonisch contact met verslag. Had klanten in bestand, met bepaalde interesse, waaruit ook de koper gekomen is. Had ervaring met verkoop van appartementen Port Scaldis en dat was te merken. Een aanrader dus!!! “

Port Scaldis 17 31 Verkoper
10

” Wij hebben totaal geen opmerkingen over deze makelaar, zijn daarom zeer tevreden ook het kantoorpersoneel. “

Havenstraat 4 Verkoper

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl