U heeft een taxatierapport nodig?

Tournois Makelaardij heeft twee register taxateurs in huis die zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister NRVT. Hierdoor zijn onze taxaties uw garantie voor een adequate en complete waardebepaling van uw vastgoed. Belangrijk om te weten is dat de door Tournois Makelaardij uitgevoerde taxaties worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Na het geven van een taxatie-opdracht wordt de opdracht zo spoedig mogelijk uitgevoerd en vastgelegd in een uitgebreid rapport. Het taxatierapport omvat een volledig verslag over het getaxeerde object en is tot stand gekomen op basis van een aantal relevante factoren, zoals de grondoppervlakte, de ligging, de staat van onderhoud, de gebruiksmogelijkheden, de bestemming, enzovoort.

Woning in Zeeuws-Vlaanderen taxeren

Taxatie aanvragen

Uw woning in Zeeuws-Vlaanderen snel en zorgvuldig laten taxeren? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

NWWI taxaties

Tournois Makelaardij is aangesloten bij het NWWI. U kunt dus bij ons terecht voor een gevalideerd taxatierapport met het NWWI keurmerk. Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ze kennen de regio en leveren u een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport.

Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. Omdat de taxateur verplicht is zijn taxatie goed te onderbouwen, is ook voor u zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Voor het verkrijgen van Nationale Hypotheekgarantie is een NWWI taxatierapport een vereiste.

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl