Onze aanpak

Woning verkopen Tournois Makelaardij
Stap 1: Vraagprijs bepalen
Stap 1: Vraagprijs bepalen

Een goede prijs voor uw woning is wel zo belangrijk. Naast relevante cijfers, kennen we ook de lokale markt, de doelgroep en weten we wat de verkoopprijzen van woningen in de buurt zijn. Met deze data bepalen we samen met u de beste vraagprijs.

Woning verkopen Tournois Makelaardij
Stap 2: Het publiciteitsplan opstellen
Stap 2: Het publiciteitsplan opstellen

Een goede verkoop gaat samen met een publiciteitsplan op maat. Het is uiteraard de bedoeling dat zoveel mogelijk potentiële kopers uw woning zien. Daar zorgen wij voor. Met o.a. stijlvolle foto’s en een social media campagne bent u verzekerd van de beste woningpresentatie op Funda en onze eigen website.

Stap 3: Potentiële kopers benaderen
Stap 3: Potentiële kopers benaderen

Wij beschikken over een groot netwerk en database met woningzoekers. Deze informeren wij uiteraard graag over uw woning! Wij benaderen de potentiële kopers die op zoek zijn naar een woning zoals die van u.

Stap 4: De bezichtigingen
Stap 4: De bezichtigingen

Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding door uw woning. Dit geeft ons een goed beeld of de kandidaat-koper geïnteresseerd is en waar aanvullende vragen liggen. Kortom; laat die bezichtigingen maar aan ons over.

Stap 5: De onderhandelingen
Stap 5: De onderhandelingen

Voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. En natuurlijk gaat alles in overleg met u.

Stap 6: De ondertekening van de koopakte
Stap 6: De ondertekening van de koopakte

Als wij een koper voor uw woning hebben, wordt de koopovereenkomst door ons opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd. Wij zorgen ervoor dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 7: Afhandeling
Stap 7: Afhandeling

Uw woning is succesvol verkocht, van harte gefeliciteerd! Wij zorgen ervoor dat de overdracht bij de notaris vlekkeloos verloopt. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn, ook dan kunt u altijd bij ons terecht.

Verkoop op maat

Besteed u het verkoopproces van uw woning aan ons uit? Dan kunt u rekenen op professionele begeleiding vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de laatste formaliteiten bij de notaris. Heeft u daarna nog vragen/onduidelijkheden? Ook dan blijft onze deur voor u open staan. Wij zetten alle mogelijke middelen in om de verkoop zo snel en soepel mogelijk te realiseren, volledig aan de hand van uw persoonlijke wensen.

persoonlijke dienstverlening

optimale presentatie

service die erop gericht is

het u zo makkelijk mogelijk te maken

Waarom Tournois Makelaardij?

Ons kantoor verleent alle diensten op het gebied van makelaardij. Benieuwd naar wat ons zo uniek maakt?

Ook voor uw recreatiewoning

Naast de verkoop van permanente woningen zijn wij ook actief op de recreatiemarkt. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste begeleiding en de hoogste verkoopopbrengst.

Uw nieuwe (t)huis vinden we samen

Overweegt u om te verhuizen maar heeft u nog geen nieuwe woning op het oog? Plaats dan via de onderstaande knop een zoekopdracht. Zodra er een match is aan de hand van uw ingevoerde criteria krijgt u hier automatisch een mail over!

Gratis waardebepaling

Overweegt u om uw woning te verkopen? Dan komt één van onze vakkundige makelaars graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Zij kunnen u als geen ander adviseren over een reële verkoopprijs en de beste verkoopstrategie, zonder u luchtkastelen voor te spiegelen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Kortom: Wilt u gratis en vrijblijvend weten wat uw woning echt waard is en of dit het goede moment is om te verkopen? Maak dan nu een afspraak voor een waardebepaling.

Onze klanten

10

” Heel goed, vriendelijk , werd regelmatig op de hoogte gesteld hoe de stand van zaken was! Advies hoe ik mijn appartement het beste kon presenteren accuraat. “

Dorpsstraat 23 204 Verkoper
10

” Zeer goede makelaar met een klantvriendelijk en behulpzaam kantoor. Heel tevreden over de verkoop van onze woning en de aankoop van onze nieuwe woning. De beste makelaar in de omgeving. Echt een aanrader. “

Nieuwstraat 15 Verkoper
10

” Vriendelijk, deskundig, snel en altijd goed bereikbaar. De speciale kenmerken van ons huis werden goed uitgelegd en in aanmerking genomen en zijn duidelijk zichtbaar in het koopcontract. “

Gentsestraat 90 Verkoper
9

“ Goede makelaar, staan voor je klaar als je vragen hebt.. Bellen netjes als de bezichtiging heeft plaats gevonden.. In het verleden ook al eens deze makelaar gehad.. Onze mening is als je een woning in Breskens verkoop kan je het het beste Tournois nemen.. Makelaar in Breskens zelf.. Hun bestaan al zolang en geven goede service en advies..”

Port Scaldis 15 91 Verkoper

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl