Nieuwbouw appartementen Breskens

Wonen in het havengebied van Breskens

Na de succesvolle verkoop van Pharos Residence zijn er plannen om nieuwbouw appartementen te ontwikkelen op de Middenhavendam en de Kaai in het Havengebied van Breskens.

Onze experts helpen u graag

Wenst u meer informatie over de ontwikkelingen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag.

Ontwikkeling in het havengebied van Breskens

Fase één in de herstructurering van het Havengebied in Breskens betreft de realisatie op de Westhavendam van het project Pharos Residence met in totaal 159 appartementen, welke inmiddels allemaal zijn verkocht. Na deze succesvolle verkoop zijn er al vergevorderde plannen om te starten met de verkoop van de volgende bouwfases van dit schitterende nieuwbouwplan in de haven van Breskens genaamd Beaufort Breskens. Beaufort Breskens bestaat uit 269 appartementen in diverse types, verdeeld over 5 bijzondere complexen. De voorbereidingen van de nieuwe bouwfases zijn in volle gang. Hieronder geven wij u alvast een impressie van de mooie plannen van deze exclusieve projecten in de haven van Breskens.

Een impressie

Het eerste gebouw Mistral bestaat uit 33 appartementen, in verschillende types en afmetingen, variërend vanaf ca. 94 m2 tot ca. 179 m2. In het eerste kwartaal van 2022  zal gestart worden met de interessefase van de appartementen in gebouw Mistral.

Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u meer weten over hoe u ook de trotse eigenaar van een appartement in deze exclusieve projecten wordt? Schrijf u dan in via de onderstaande knop! Wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl