Waar land en zee samenvloeien

Het eerste gebouw in het nieuwbouwproject Beaufort in de haven van Breskens genaamd Mistral bestaat uit 33 appartementen, in verschillende types en afmetingen, variërend vanaf ca. 94 m2 tot ca. 179 m2. De bijzondere ligging nabij het strand, de jachthaven en de Westerschelde maakt dit een unieke buitenkans.

Onze experts helpen u graag

Wenst u meer informatie over de ontwikkelingen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag.

Wonen of recreëren in Mistral Breskens

Het indrukwekkende uitzicht, de warme uitstraling, de luxe, de lichtinval, de ruime buitenruimtes, de bijzondere ligging. Allemaal factoren die het wonen en recreëren in Mistral mooi maken. De gebruikte materialen, de terugliggende gevelvlakken en de markante vloerlijnen creëren het speels effect. Dat alles in warme zandachtige kleuren die een natuurlijke verbinding maken met de omgeving.

Wat Mistal ook zo aantrekkelijk maakt zijn de verschillende types appartementen.
Van 3-kamer appartementen van ca. 94 m2 tot riante penthouses van ca. 179 m2. Voor ieder wat wils. In elk appartement zijn de ramen verdiepingshoog, ideaal om heel veel daglicht binnen te halen en optimaal te kunnen genieten van het weids uitzicht over land en zee. Bijzonder is ook de hoeveelheid buitenruimte, aan de ene kant vrij zicht over de voormalige handelshaven en de Westerschelde, aan de andere kant een groene parkachtige omgeving op de Middenhavendam. Daarbij heeft elk appartement een eigenriante buitenruimte in de vorm van een groot balkon of terras.

Wonen in zoveel licht, met met het unieke uitzicht, een eigen parking en vlakbij het bruisende Breskens.

Dat maakt Mistral uniek!

Gebruiksoppervlakte ca 94 m2 t/m 179 m2
Koopaanneemsom vanaf € 544.500,- tot € 1.632.500,- VON inclusief BTW.

Verhuurregeling:
De gemeente Sluis heeft de regel ingevoerd dat vastgoed binnen haar gebied slechts 28 dagen per jaar verhuurd mag worden. Beaufort Breskens valt buiten deze regeling! Profiteer met een appartement in Mistral van de uitstekende verhuurmogelijkheden. Twijfel niet om voor meer informatie over de verhuurregeling contact op te nemen met ons.

Wenst u vrijblijvend meer informatie over dit bijzondere project? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Een impressie

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl