Nieuwbouw appartementen Breskens

Waar land en zee samenvloeien

Geniet van een verfrissende wandeling op het strand, met het steeds wisselende beeld van de Westerschelde en de Noordzee. De meest indrukwekkende schepen varen bij u langs en bij helder weer heeft u een ongekend ver uitzicht over het water, Vlissingen en de (bij eb droogvallende) zandbanken waar met grote regelmaat zeehonden liggen te zonnen.

Onze experts helpen u graag

Wenst u meer informatie over de ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in of neem vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag.

Beaufort

Met trots presenteren wij u Beaufort Breskens!

Fase één in de herstructurering van het Havengebied in Breskens betreft de realisatie op de Westhavendam van het project Pharos Residence met in totaal 159 appartementen, welke inmiddels allemaal zijn verkocht.

Het project Beaufort is de volgende fase. Beaufort wordt gerealiseerd op de Middenhavendam en grenst aan de oevers van de Westerschelde, op steenworp afstand van de Noordzee, de jachthaven en het bruisende Breskens. Beaufort voorziet in een ruime verscheidenheid aan appartementen. Het eerste gebouw Mistral bestaat uit 33 appartementen, in verschillende types en afmetingen, variërend vanaf ca. 94 m2 tot ca. 179 m2.

Investeren in Beaufort
• Luxe, riante appartementen aan zee
• Gelegen nabij het strand, de jachthaven en de Westerschelde
• Op een steenworp afstand van de Noordzee
• Professionele verhuur door Breskens Apartments mogelijk

In het eerste kwartaal van 2022 starten we met de interessefase van de appartementen in gebouw Mistral. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in via de onderstaande knop!

Een impressie

    Inschrijven

    Wenst u meer informatie over de ontwikkeling van Beaufort Breskens? Schrijf u in via het onderstaande formulier of neem vrijblijvend contact op. Dit kan via +31 11 738 5080 of info@tournoismakelaardij.nl. Wij informeren u graag.

    Naar welk gebouw gaat uw voorkeur uit?