Second Home Beurs zaterdag 30 september 2023 – Jaarbeurs Utrecht

Op zaterdag 30 september 2023 staan wij weer paraat op de Second Home Beurs, gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Tussen 10:00 en 17:00 uur zijn wij aanwezig bij stand nummer 325. We voorzien u dan graag van meer informatie over het project”Beaufort Mistral” gelegen in het havengebied van Breskens.

Kunt u niet aanwezig zijn maar wenst u wel vrijblijvend meer informatie? We zijn bereikbaar via 0117-385080 of stuur een e-mail naar info@tournoismakelaardij.nl. Wij helpen u graag verder!

Registreer uw gratis kaart online en bezoek de beurs via de onderstaande knop:

Beaufort Mistral Breskens

Verkoop gestart!

Eindelijk is het zover! Met genoegen kunnen wij u melden dat de verkoop is gestart van project Beaufort Mistral: 33 exclusieve appartementen in het havengebied van Breskens. Met keuze uit verschillende types en grootte, is er altijd wel een appartement welke voldoet aan uw wensen.

Wenst u meer informatie over dit unieke project? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Onze experts helpen u graag

Wenst u meer informatie over de ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in of neem vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag.

Beaufort

Met trots presenteren wij u Beaufort Breskens!

Fase één in de herstructurering van het Havengebied in Breskens betreft de realisatie op de Westhavendam van het project Pharos Residence met in totaal 159 appartementen, welke inmiddels allemaal zijn verkocht.

Het project Beaufort is de volgende fase. Beaufort wordt gerealiseerd op de Middenhavendam en grenst aan de oevers van de Westerschelde, op steenworp afstand van de Noordzee, de jachthaven en het bruisende Breskens. Beaufort voorziet in een ruime verscheidenheid aan appartementen. Het eerste gebouw Mistral bestaat uit 33 appartementen, in verschillende types en afmetingen, variërend vanaf ca. 94 m2 tot ca. 179 m2.

Investeren in Beaufort
• Luxe, riante appartementen aan zee
• Gelegen nabij het strand, de jachthaven en de Westerschelde
• Op een steenworp afstand van de Noordzee
• Professionele verhuur door Breskens Apartments mogelijk

Wenst u meer informatie, verkoopprijzen of de brochure? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Een impressie

    Inschrijven

    Wenst u meer informatie over de ontwikkeling van Beaufort Breskens? Schrijf u in via het onderstaande formulier of neem vrijblijvend contact op. Dit kan via +31 11 738 5080 of info@tournoismakelaardij.nl. Wij informeren u graag.

    Naar welk gebouw gaat uw voorkeur uit?