Beaufort Mistral Breskens

Al meer dan 70% verkocht!

Goed nieuws! Er is al meer dan 70% verkocht in project Beaufort Mistral: 33 exclusieve appartementen in het havengebied van Breskens. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Met keuze uit verschillende types en grootte, is er altijd wel een appartement welke voldoet aan uw wensen.

Wenst u meer informatie over dit unieke project? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Onze experts helpen u graag

Wenst u meer informatie over de ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in of neem vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag.

Beaufort

Met trots presenteren wij u Beaufort Breskens!

Fase één in de herstructurering van het Havengebied in Breskens betreft de realisatie op de Westhavendam van het project Pharos Residence met in totaal 159 appartementen, welke inmiddels allemaal zijn verkocht.

Het project Beaufort is de volgende fase. Beaufort wordt gerealiseerd op de Middenhavendam en grenst aan de oevers van de Westerschelde, op steenworp afstand van de Noordzee, de jachthaven en het bruisende Breskens. Beaufort voorziet in een ruime verscheidenheid aan appartementen. Het eerste gebouw Mistral bestaat uit 33 appartementen, in verschillende types en afmetingen, variërend vanaf ca. 94 m2 tot ca. 179 m2.

Investeren in Beaufort
• Luxe, riante appartementen aan zee
• Gelegen nabij het strand, de jachthaven en de Westerschelde
• Op een steenworp afstand van de Noordzee
• Professionele verhuur door Breskens Apartments mogelijk

Wenst u meer informatie, verkoopprijzen of de brochure? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Een impressie

    Inschrijven

    Wenst u meer informatie over de ontwikkeling van Beaufort Breskens? Schrijf u in via het onderstaande formulier of neem vrijblijvend contact op. Dit kan via +31 11 738 5080 of info@tournoismakelaardij.nl. Wij informeren u graag.

    Naar welk gebouw gaat uw voorkeur uit?