Waar land en zee samenvloeien

Het tweede gebouw in het nieuwbouwproject Beaufort in de haven van Breskens genaamd Levante bestaat uit 42 appartementen, in verschillende types en afmetingen, variërend vanaf ca. 91 m2 tot ca. 94 m2. De bijzondere ligging nabij het strand, de jachthaven en de Westerschelde maakt dit een unieke buitenkans.

Onze experts helpen u graag

Wenst u meer informatie over de ontwikkelingen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag.

Wonen in Levante Breskens

Het indrukwekkende uitzicht, de warme uitstraling, de luxe, de lichtinval, de ruime buitenruimtes, de bijzondere ligging. Allemaal factoren die het recreëren in Levante mooi maken. De gebruikte materialen, de terugliggende gevelvlakken en de markante vloerlijnen creëren het speels effect. Dat alles in warme zandachtige kleuren die een natuurlijke verbinding maken met de omgeving.

De weldoordachte appartementen van Levante zijn ontworpen met aandacht voor lichtinval en ruimte. Levante bestaat uit 42 ruime 3-kamer-appartementen, verdeeld over 3 verschillende types variërend van circa 91 tot 94 m2. Elk appartement beschikt over veel daglicht en geniet optimaal van het weidse uitzicht over land en zee. Bijzonder is ook de hoeveelheid buitenruimte, elk appartement heeft een riant balkon of terras. Aan de ene kant heeft u vrij zicht over de voormalige handelshaven en de Westerschelde, aan de andere kant over de groene parkachtige omgeving op de Middenhavendam.

Wonen in zoveel licht, met het unieke weidse uitzicht, een eigen parking en vlakbij het bruisende Breskens. Dat maakt Levante uniek!

Wenst u vrijblijvend meer informatie over dit bijzondere project? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Een impressie

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl