Comfortabel wonen in hartje Breskens

Het eerst gebouw met 6 appartementen is gelegen aan de bedrijvige voorzijde en biedt uitzicht op het gezellige Spuiplein. Het tweede gebouw ligt aan de achterzijde en is rustiger gelegen. Tussen de gebouwen wordt een unieke binnentuin gerealiseerd, waardoor de gebouwen met elkaar verbonden worden. De appartementen zijn tussen 57 en 80 m2 groot.

Verkoopinformatie

Naar verwachting starten wij binnenkort met de verkoop van dit unieke project. Wenst u meer informatie over de ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in via de onderstaande knop of neem vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag.

Met trots presenteren wij u project Het Quadraat Breskens!

Ontdek Het Quadraat: 14 nieuwe appartementen in Breskens, ontworpen met oog voor detail en gebouwd met hoogwaardige materialen. Gunstig gelegen in het hart van het charmante dorp aan de Zeeuws-Vlaamse kust met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap.

De appartementen van Het Quadraat zijn een unieke kans om te wonen in het hart van Breskens, op 5 minuten lopen van het strand. Het ligt direct aan de zuidzijde van het Spuiplein, aan de Grote Kade, vlakbij de gezellige horeca van Breskens. De appartementen zijn goed geïsoleerd, gasloos en worden compleet opgeleverd met sanitair en een keuken. Elk appartement heeft een parkeerplaats achter het pand of in de inpandige parkeergarage, een berging en toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstalling. Het project wordt gerealiseerd in de bestaande constructie.

Het project biedt verschillende types appartementen: 2-slaapkamer appartementen van 74 tot 80 m2 aan het bedrijvige spuiplein tot rustiger gelegen appartementen van ca. 60,5 m2 aan de achterzijde. Voor ieder wat wils.

De aanschaf van een nieuw appartement heeft vele voordelen, we zetten er een aantal voor u op een rij:
– dankzij het gebruik van moderne en duurzame materialen heeft u de eerste jaren nauwelijks onderhoud;
– door het gebruik van hoogwaardige isolatie is uw appartement goed geïsoleerd;
– de appartementen worden v.o.n. (vrij op naam) aangeboden, geen bijkomende aankoopkosten.

De appartementen zijn uitsluitend permanent te bewonen.

Een appartement aankopen in Het Quadraat:
– Luxe appartementen met een geweldige ligging aan het Spuiplein;
– Gelegen nabij het strand, de jachthaven en de Westerschelde;
– Volledig gasloos!.

Koopaanneemsom vanaf € 299.000,- tot € 419.000,- VON inclusief BTW.

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen en/of wenst u meer informatie over de beschikbare appartementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl