NVM Open Huizen Dag 2023

Op zaterdag 30 september tussen 11:00 uur en 15:00 uur is het de nationale NVM Open Huizen Dag. Huizenzoekers kunnen dan op een laagdrempelige manier meerdere huizen op één dag bezichtigen. Staat uw huis al te koop of bent u het van plan? Vergroot uw slaagkans en doe ook mee.

Deelnemende huizen

Port Scaldis 9 51, 4511 DB Breskens
Port Scaldis 9 51, 4511 DB Breskens

Graag nodigen wij u uit bij dit ruime appartement op de vijfde verdieping van Port Scaldis, gelegen op een unieke locatie met panoramisch zee- en landzicht. Dit appartement biedt een scala aan kenmerken die het leven hier extra comfortabel maken.

Beaufort Mistral Breskens

Uiteraard informeren wij u tijdens de NVM Open Huizen Dag ook graag over het nieuwbouwproject Beaufort Mistral in het havengebied van Breskens.

Wenst u meer informatie over dit unieke project? Kom dan op zaterdag 30 september tussen 11:00 uur en 15:00 uur vrijblijvend langs bij ons op het kantoor. Wij informeren u graag.

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl