Emile Tournois

Mijn naam is Emile Tournois. Sinds 1995 ben ik, samen met mijn vrouw Monique, met veel passie en enthousiasme werkzaam in ons bedrijf Tournois Makelaardij. Mijn opa (Emile) en mijn vader (Peter) waren daarvoor ook al jaren actief in het onroerend goed. Ik ben dus de derde generatie. Daarom staan in ons logo drie huisjes afgebeeld en is de naam Tournois al meer dan 60 jaar een begrip in Breskens en omstreken. In 1998 ben ik door de rechtbank officieel beëdigd als makelaar-taxateur. Tevens ben ik Register Makelaar, Register Taxateur Wonen en lid van de NVM.
Waarom ik makelaar geworden ben? De makelaardij is een geweldig en dynamisch vakgebied. Elke dag ontmoet je ontzettend veel verschillende mensen en elk huis heeft zijn eigen verhaal. Dat is precies de reden dat elke aan- en verkoop en elke taxatie maatwerk is. De wisselwerking van het luisteren naar mensen en vervolgens in gesprek gaan over hun wensen is mij op het lijf geschreven.  Het vertrouwen dat ik van mijn klanten krijg blijft altijd speciaal en persoonlijke aandacht vind ik het aller belangrijkste.

 

Wij helpen u graag!

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat een bericht achter en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt ons ook bereiken op + 31 11 738 5080 of via info@tournoismakelaardij.nl